Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

 Σελίδα 3 από 13: << < > >>
Άλκης Λεμπέσης: Παρουσίαση του έργου του ποιητή Αριστομένη Προβελέγγιου
Ενημέρωση: 05-02-2024 10:45

Ο Άλκης Λεμπέσης, μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος,στην παρουσίαση του πονήματος του για τον Σίφνιο ποιητή Αριστομένη Προβελέγγιο παρουσία του προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλεξάνδρου Κακαβά στο Σύνδεσμο  Σιφνίων στην Αθήνα. 

Κ. Καράμπελα, Ε. Λιάπη, Π. Γεωργουλής: Συντονιστική Επιτροπή Αθηνών
Ενημέρωση: 05-02-2024 10:43

Στη τριμελή Συντονιστική Επιτροπή Αθηνών αναλαμβάνει, ως νέο μέλος, ο ηθοποιός/σκηνοθέτης Πάνος Γεωργουλής.

Σεμινάριο Σεναρίου εκ Διασκευής στο 5ο Λύκειο Βύρωνα από τον Αλέξανδρο Κακαβά, Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 05-02-2024 10:43

Η Φωτεινή Σωτήρχου, καλλιτεχνική υπεύθυνη του σχολικού διαγωνισμού διασκευής Ελληνικού διηγήματος, σε συνεργασία με τη Μαρία Ψαροπούλου, φιλόλογο, υπεύθυνη του λογοτεχνικού ομίλου του 5ου Λυκείου Βύρωνα οργάνωσαν σεμινάριο για τη διασκευή σεναρίου με προσκεκλημένο εισηγητή τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρο Κακαβά.

"Ρωγμές στη σιωπή" νέα ποιητική συλλογή της Αιμιλίας Πανταζή
Ενημέρωση: 31-01-2024 12:57
Οι εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ και το Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου "Καμίνι" του δήμου Γαλατσίου,   σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου  της Αιμιλίας Πανταζή "Ρωγμές στη σιωπή" που θα πραγματοποιηθεί στο "Καμίνι" Χρήστου Καψάλη 36, Γαλάτσι την Παρασκευή 9 φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19.00
"Cyber Story/περιπέτεια στο διαδίκτυο" Παιδικό βιβλίο του μέλους της Λέσχης Τέχνης & Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. Εύης Βουκελάτου και του Μανώλη Σφακιανάκη
Ενημέρωση: 30-01-2024 11:52

Παιδικό βιβλίο του μέλους της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος συμβούλου ψυχικής υγείας/ψυχοθεραπεύτριας Εύης Βουκελάτου και του αντιστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. ε.α. Μανώλη Σφακιανάκη με εικονογράφηση Μαρίας Μανουρά από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Λεβαδέων με τη Συντονιστική Επιτροπή της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού Λειβαδιάς της Ε.Σ.Ε..
Ενημέρωση: 29-01-2024 17:28

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Λεβαδέων κ. Νότης Αγνιάδης είχε συνάντηση με τους κυρία Άννα Νικολάου, κ. Αντώνη Κόντο και κ. Γιάννη Γερούλια που αποτελούν τη Συντονιστική Επιτροπή της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού Βοιωτίας της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Ο Δρ Γεώργιος Κακαβάς, Γενικός Διευθυντής Σύγχρονου Πολιτισμού του ΥΠ.ΠΟ., μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε., παρουσίασε ΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ της Victoria Hislop
Ενημέρωση: 29-01-2024 17:15

Ο Δρ Γεώργιος Κακαβάς ευχαρίστησε τη πρόεδρο του ομίλου «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» κυρία Νανά Λάτση που του εμπιστεύθηκε την παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Victoria Hislop και συνέχισε:

Ο Πέτρος Λενούδιας γράφει και σκηνοθετεί τη "Σουλτάνα"
Ενημέρωση: 22-01-2024 11:55

του Πέτρου Λενούδια
Για δεύτερη σεζόν στο Θέατρο Παραμυθίας
Πρεμιέρα: Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 21.00 

Συνάντηση Συντονιστικής Αθηνών με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 22-01-2024 11:40

Η Κατερίνα Καράμπελα και η Ευαγγελία Λιάπη, μέλη της Συντονιστικής Αθηνών της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος συναντήθηκαν τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος  Αλέξανδρο Κακαβά στο Περιστέρι. 

Ο Θανάσης Βερροιόπουλος τιμά τον Μίμη Δομάζο
Ενημέρωση: 22-01-2024 11:39

Ο Θανάσης Βερροιόπουλος, μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, επιθυμώντας να προβάλει και να προωθήσει το βιβλίο "Μίμης Δομάζος" και το Ημερολόγιο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του φίλου του Μίμη Δομάζου οργάνωσε μια λιτή εκδήλωση με πολύ κόσμο στην οποία παρέστη ως εκπρόσωπος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος ο Πρόεδρος της Αλέξανδρος Κακαβάς.

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε τους Πέννυ Μπινιάρη και Φώτιο Αποστολάρα
Ενημέρωση: 19-01-2024 11:13

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, επί τη επετείω των 35 ετών από τη σύστασή της, τίμησε τους μουσικοσυνθέτες, μέλη της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. Πέννυ Μπινιάρη και Φώτιο Αποστολάρα για τη δημιουργική συμβολή τους στη μελοποίηση βραβευμένων στίχων των Πανελληνίων Διαγωνισμών Στίχου της Ε.Σ.Ε. που συμπλήρωσαν πέντε έτη.

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε τον Αντώνη Κόντο
Ενημέρωση: 18-01-2024 14:28

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, επί τη επετείω των 35 ετών από τη σύσταση της, τίμησε τον ερευνητή της Ελληνικής μουσικής, Αντώνη Κόντο για την σημαντική συμβολή του στην εκπόνηση της παραγωγής της Ε.Σ.Ε. "Από το Μικρό στο Μεγάλο" - Γ' κύκλος Στιχουργοί.

 Σελίδα 3 από 13: << < > >>

Μια Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».



Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr