Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

 Σελίδα 2 από 13: << < > >>
Ημερίδα Συγγραφής Σεναρίου από Α. Κακαβά και Ι. Βολιώτη στην Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών
Ενημέρωση: 01-03-2024 16:15

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Βολιώτης παρουσίασαν με ευσύνοπτο τρόπο τις βασικές αρχές τέχνης και τεχνικής συγγραφής πρωτότυπου και εκ διασκευής σεναρίου στην ημερίδα που οργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών Ελλάδος κατόπιν πρότασης της δημοσιογράφου Κατερίνας Καράμπελα, μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής Αθηνών της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Ο ιδρυτής Δημήτρης Μουζακίτης, μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε., εξαίρετος οικοδεσπότης της βραδιάς "Βραβεία Προσωπικοτήτων 2023-24"
Ενημέρωση: 01-03-2024 10:35

Τα βραβεία «Προσωπικοτήτων 2023-2024» απονεμήθηκαν σε 11 σημαίνουσες προσωπικότητες από τον χώρο της επιστήμης, της τέχνης, της πολιτικής, του αθλητισμού και των κοινωνικών αγώνων.

Σεμινάριο Σεναρίου εκ Διασκευής του Προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά σε μαθητές του 2ου Λυκείου Ηλιούπολης
Ενημέρωση: 28-02-2024 15:59

Στο 2ο Λύκειο στην Ηλιούπολη οργανώθηκε ευσύνοπτο σεμινάριο με θέμα "Από το βιβλίο στην οθόνη" από τη φιλόλογο Νόρα Καπετοπούλου (εκ δεξιών) σε συνεργασία με το μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Φωτεινή Σωτήρχου.

2 Δωρεάν Παιδικά Animated Audio Books της Μαρίας Αγραπίδου με θέμα την πρόληψη και την προαγωγή της στοματικής υγείας σε παιδιά
Ενημέρωση: 23-02-2024 11:35

«ΤΡΑΠεζίτης γερός καθαρός», παιδικό animated audio book | «Βούλα Βακτήριουλα» παιδικό animated audio book - διαθέσιμα στο YouTube

Οι συγγραφείς Σ. Βενιέρη-Ε. Μηναδάκη σε εποικοδομητική συνάντηση για το παιδικό βιβλίο
Ενημέρωση: 23-02-2024 09:58

Οι Σταυρούλα Βενιέρη, μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.
και Ελπίδα Μηναδάκη, μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος,
υπό την ιδιότητά τους ως συγγραφείς παιδικών βιβλίων, σε μια ιδιαίτερα φιλική συνάντηση, 
είχαν εποικοδομητική συζήτηση όπου αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούν το παιδικό βιβλίο. 

Σεμινάριο Σεναρίου εκ Διασκευής του Προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου/Λυκείου Ηλιούπολης
Ενημέρωση: 22-02-2024 14:37

Στο 4ο Γυμνάσιο/Λύκειο στην Ηλιούπολη οργανώθηκε ευσύνοπτο σεμινάριο με θέμα "Από το βιβλίο στην οθόνη" από τη φιλόλογο του 4ου Γυμνασίου Αγγελική Δρακοπούλου (εξ αριστερών) σε συνεργασία με το μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Φωτεινή Σωτήρχου.

Ο Κώστας Πολίτης, πρόεδρος της ΟΜ.Σ.Ι.Ε. με Αλέξανδρο Κακαβά, Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. στην κοπή της πίτας της ΟΜ.Σ.Ι.Ε.
Ενημέρωση: 22-02-2024 11:42

Στην φωτογραφία: Ο Κώστας Πολίτης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος υποδέχεται τον Αλέξανδρο Κακαβά, φίλο και Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών όπου έλαβε χώρα η κοπή της βασιλόπιτας του ΟΜ.Σ.Ι.Ε.

Η Ε.Σ.Ε. και η ΛΕΣΧΗ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της Ε.Σ.Ε. στο MOTHERBOARD CONNECTED των Γ. Μπίρμπα/Στ. Αρκέντη
Ενημέρωση: 19-02-2024 11:12
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αθηνών Ευαγγελία Λιάπη, Κατερίνα Καράμπελα και Πάνος Γεωργουλής και τα μέλη της Συντονιστικής Ηλιούπολης Μαρία Παπαφράγκου και Μάνος Πολυκρέτης παρηκολούθησαν την παράσταση του θεατρικού έργου του μέλους της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. Γεωργίας Μπίρμπα.
Ε. Βουκελάτου, Σ. Εμμανουηλίδου, Β. Παγίδα συντονιστική επιτροπή Διονύσου
Ενημέρωση: 08-02-2024 16:43

Η Συντονιστική Επιτροπή Διονύσου της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος συνεστήθη από τους Εύη Βουκελάτου, Σοφία Εμμανουηλίδου και Βάλια Παγίδα.

Άλκης Λεμπέσης: Παρουσίαση του έργου του ποιητή Αριστομένη Προβελέγγιου
Ενημέρωση: 05-02-2024 10:45

Ο Άλκης Λεμπέσης, μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος,στην παρουσίαση του πονήματος του για τον Σίφνιο ποιητή Αριστομένη Προβελέγγιο παρουσία του προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλεξάνδρου Κακαβά στο Σύνδεσμο  Σιφνίων στην Αθήνα. 

Κ. Καράμπελα, Ε. Λιάπη, Π. Γεωργουλής: Συντονιστική Επιτροπή Αθηνών
Ενημέρωση: 05-02-2024 10:43

Στη τριμελή Συντονιστική Επιτροπή Αθηνών αναλαμβάνει, ως νέο μέλος, ο ηθοποιός/σκηνοθέτης Πάνος Γεωργουλής.

Σεμινάριο Σεναρίου εκ Διασκευής στο 5ο Λύκειο Βύρωνα από τον Αλέξανδρο Κακαβά, Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 05-02-2024 10:43

Η Φωτεινή Σωτήρχου, καλλιτεχνική υπεύθυνη του σχολικού διαγωνισμού διασκευής Ελληνικού διηγήματος, σε συνεργασία με τη Μαρία Ψαροπούλου, φιλόλογο, υπεύθυνη του λογοτεχνικού ομίλου του 5ου Λυκείου Βύρωνα οργάνωσαν σεμινάριο για τη διασκευή σεναρίου με προσκεκλημένο εισηγητή τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρο Κακαβά.

 Σελίδα 2 από 13: << < > >>

Μια Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».



Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr