Λέσχη Φίλων Ε.Σ.Ε
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος
Περισσότερα

Γίνετε Μέλος της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος


Μέλη της «Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος», μπορούν να γίνουν όσοι έχουν αποδεδειγμένη ενασχόληση, όχι απαραίτητα επαγγελματική, με κάποια τέχνη η επιστήμη, τις δράσεις της Ε.Σ.Ε και την προβολή αυτής.


Εγγραφή

Δρώμενα


 

Το "Sleepy Night Athens Bright" του Χρήστου Αρφάνη και της Μαρίας Αγραπίδου στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου»

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» ανοίγει αυλαία στις 22 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κινηματογράφο Γιώργος Αναγνωστάκης (πρώην Καλυψώ) στην οδό Λαμπράκη Γρηγορίου 9 & Καλυψούς, Καλλιθέα, 17671, ΑΤΤΙΚΗΣ, με την παγκόσμια πρεμιέρα της πειραματικής ταινίας μικρού "Sleepy Night Athens Bright" των Χρήστου Αρφάνη και της Μαρίας Αγραπίδου. 

14-11-2023
Μ. Βασκαντήρα, Ε. Λαμπροπούλου, Θ. Λιβιεράτος η Συντονιστική Επιτροπή Πατρέων της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.

Στη νεοσύστατη Συντονιστική Επιτροπή Πατρέων της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος αποτελούμενη από τους Μάρθα Βασκαντήρα, Ευτυχία Λαμπροπούλου και Θεοχάρη Λιβιεράτο ευχόμαστε κάθε επιτυχία

25-10-2023
Ε. Σ. Ρίκου, Χ. Κιγμαλής, Ι. Τεφτίκη Συντονιστική Κερκύρας Λέσχης Φίλων Ε.Σ.Ε.

Συνεστήθη η Συντονιστική Επιτροπή Κερκύρας της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. Την αποτελούν οι Ελένη Σοφία Ρίκου, ο Χριστόδουλος Κιγμαλής και η Ιωάννα Τεφτίκη.

 

 

25-10-2023


Περισσότερα Δρώμενα

Ανακοινώσεις


 

Η Ντομένικα Ρέγκου στα "7 θανάσιμα αμαρτήματα"

Την 3η Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19.30 στο FOYER Κοδρινγκτώνος 19β και Πατησίων 101 η Ντομένικα Ρέγκου θα ερμηνεύσει τα "7 θανάσιμα αμαρτήματα" του Νίκου Σίσκα.

29-11-2023
"Μαντώ Μαυρογένους" το νέο βιβλίο της Βασιλικής Πιτούλη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της εκλεκτής φίλης συγγραφέως κ. Βασιλικής Πιτούλη σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης και τις εκδόσεις 24 γράμματα, στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.

28-11-2023


Περισσότερες Ανακοινώσεις

Μια Λέσχη Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr