Λέσχη Φίλων Ε.Σ.Ε
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος
Περισσότερα

Γίνετε Μέλος της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος


Μέλη της «Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος», μπορούν να γίνουν όσοι έχουν αποδεδειγμένη ενασχόληση, όχι απαραίτητα επαγγελματική, με κάποια τέχνη η επιστήμη, τις δράσεις της Ε.Σ.Ε και την προβολή αυτής.


Εγγραφή

Δρώμενα


 

Νάσος Παπαστάθης, Σπύρος Σταθάτος και Αναστασία Βούλγαρη η Συντονιστική Επιτροπή της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.

Στο cafe Χουζούρι, του μέλους της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. Μάριου Τζαμάκου έλαβε χώρα η τελευταία συνάντηση του έτους μεταξύ μελών της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (εξ αριστερών) ο εις εκ των τριών μελών της συντονιστικής επιτροπής Νάσος Παπαστάθης, ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς, η Χρύσα Κοτοβού, ο Μιχάλης Κλιούμης, η Έλενα Μαρκοπούλου, η Νατάσα Πολυδώρου, η Κοκώ Νικήτογλου και ο έτερος της συντονιστικής επιτροπής Σπύρος Σταθάτος και του Προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά.

19-12-2022
Πρώτη συντονιστική επιτροπή της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. στο Δήμο Ηλιούπολης
Στο Δήμο Ηλιούπολης της Αθήνας συνεστήθη η πρώτη συντονιστική επιτροπή της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Καλαντίδη, Φωτεινή Σωτήρχου και Μάνο Πολυκρέτη.
16-12-2022
Χειμερινή συνάντηση του Αλεξάνδρου Κακαβά, προέδρου της Ε.Σ.Ε. με μέλη της Λέσχης Φίλων της

Στο φιλόξενο περιβάλλον του cafe Χουζούρι έλαβε χώρα η πρώτη χειμερινή συνάντηση μελών της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά. 

12-12-2022


Περισσότερα Δρώμενα

Ανακοινώσεις


 

ΕΡΤ 2 28 Μαρτίου ώρα 20.00 1821 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ | Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ του Αλ. Κακαβά με τους πανεπιστημιακούς Αντ. Κλάψη και Εμμ. Κούμα / δνση φωτογραφίας Κων. Κρητικό αφηγητές Ειρ. Μακαρώνα και Χρ. Σπανό / υπευθ. επικοιν Κατερ. Καταμπελίση

Η ελληνική επανάσταση είναι γεγονός που εντάσσεται στην εθνική ιστορία των Ελλήνων. Συνιστά την προσπάθεια του ελληνικού έθνους να αποκτήσει την ανεξαρτησία του. Ταυτόχρονα όμως, είναι και ένα γεγονός της ευρωπαϊκής ιστορίας. Βεβαίως, χωρίς τη συνδρομή των μεγάλων ευρωπαϊκών δυνάμεων δεν θα ήταν δυνατόν να φτάσουμε στην ανεξαρτησία του ελληνικού κράτους.

22-03-2023
Η 'Αννυ Λούλου στο βραβευμένο θεατρικό έργο της Πηνελόπης Φιρτινίδου "Αντί Στεφάνου' στο θέατρο Παραμυθίας στις 22 Μαρτίου και ώρα 20.30

Την Άννυ Λούλου την έχουμε όλοι γνωρίσει σε μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. ...

20-03-2023
ΕΡΤ 2 21 Μαρτίου ώρα 20.00 1821 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ | Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ του Αλ. Κακαβά με τους πανεπιστημιακούς Αντ. Κλάψη και Εμμ. Κούμα / δνση φωτογραφίας Κων. Κρητικό αφηγητές Ειρ. Μακαρώνα και Χρ. Σπανό / υπευθ. επικοιν Κατερ. Καταμπελίση

Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η σημαντικότερη από τις μυστικές οργανώσεις που σχηματίστηκαν για την προετοιμασία της Επανάστασης και την απελευθέρωση των Ελλήνων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Βλ. επίσης: https://www.ertflix.gr/series/ser.142795-1821-e-ellenike-epanastase

17-03-2023


Περισσότερες Ανακοινώσεις

Μια Λέσχη Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr