Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος
Περισσότερα

Γίνετε Μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος


Μέλη της «Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος», μπορούν να γίνουν όσοι έχουν αποδεδειγμένη ενασχόληση, όχι απαραίτητα επαγγελματική, με κάποια τέχνη η επιστήμη, τις δράσεις της Ε.Σ.Ε και την προβολή αυτής.


Εγγραφή

Δρώμενα


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Τελετή απονομής βραβείων 2ου Σχολικού Διαγωνισμού Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος

Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος και η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς σας προσκαλούν στην τελετή απονομής των βραβείων του 2ου Σχολικού Διαγωνισμού Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος. 

08-05-2024
Ε.Σ.Ε./ ΠΟΦΠΑ: Προβολή ταινιών μικρού μήκους μελών της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. (ΙΡΙΣ 25/05 15.30)

Στο πλαίσιο εορτασμού των 35 ετών από τη σύστασή της η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με τον Κινηματογραφικό Τομέα του Πολιτιστικού Ομίλου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προβάλλουν Ελληνικές ταινίες μικρού μήκους μελών της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. στον κινηματογράφο ΙΡΙΣ, Ακαδημίας 55, Αθήνα στις 25 Μαίου και ώρα 15.30. Είσοδος ελεύθερη.

30-04-2024
Τελετή Απονομής Βραβείων Σχολικού Διαγωνισμού στο Δημαρχείο Ηλιούπολης (23/5 ώρα 18.30)

Προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις όσον αφορά τις πολιτιστικές δράσεις της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και ιδίως τον επιτυχημένο Σχολικό Διαγωνισμό Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος (Γ' Γυμνασίου και Λυκείου) συναντήθηκαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αθηνών Ευαγγελία Λιάπη και Κατερίνα Καράμπελα και το μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής Ηλιούπολης και υπεύθυνη για το διαγωνισμό Φωτεινή Σωτήρχου με τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά. 

30-04-2024


Περισσότερα Δρώμενα

Ανακοινώσεις


 

Παπαδημητρίου Λ., Γρηγοράκος Ι., Σούτσος Α., η καλλιτεχνική επιτροπή της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού Ε.Σ.Ε. Κηφισιάς

Συνεστήθη από τους Λίλα Παπαδημητρίου, Γιάννη Γρηγοράκο και Αλέξανδρο Σούτσο η Καλλιτεχνική Επιτροπή της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος του Δήμου Κηφισιάς

01-05-2024
Σκυλακάκη Β., Ρωσσίδου Μ., Ραυτόπουλος Σ. Συντονιστική Επιτροπή Δήμου Κηφισιάς

Η Συντονιστική Επιτροπή της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. στον Δήμο Κηφισιάς/Νέας Ερυθραίας και Εκάλης αποτελείται από τους Βάσια Σκυλακάκη, Μαρία Ρωσσίδου και Σαράντη Ραυτόπουλο.

01-05-2024
H Kατερίνα Kαράμπελα φιλοξενεί την Αλμπέρτα Tσοπανάκη στο lifespeed.gr

Είδα την παράσταση «ΕΛΛΑΣ ΚΟΜΠΛΕ» σε σκηνοθεσία Αλμπέρτας Τσοπανάκη. Η παράσταση “μιλά” για ένα υποθετικό γεγονός, ότι η Ελλάδα είναι κατηγορούμενη στο δικαστήριο της Χάγης για διαφθορά και συγκάλυψη. Η φαντασία, το χιούμορ και οι ατάκες, μας ξάφνιασαν ευχάριστα, η μουσική κι ο χορός συμπλήρωναν την παράσταση και χαλάρωναν τον θεατή. Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί και η σκηνοθεσία εύστοχη. Μην την χάσετε!

29-04-2024


Περισσότερες Ανακοινώσεις

Μια Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr