Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δρώμενα

Νάσος Παπαστάθης, Σπύρος Σταθάτος και Αναστασία Βούλγαρη η Συντονιστική Επιτροπή της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 19-12-2022 12:23:52

Στο cafe Χουζούρι, του μέλους της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. Μάριου Τζαμάκου έλαβε χώρα η τελευταία συνάντηση του έτους μεταξύ μελών της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (εξ αριστερών) ο εις εκ των τριών μελών της συντονιστικής επιτροπής Νάσος Παπαστάθης, ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς, η Χρύσα Κοτοβού, ο Μιχάλης Κλιούμης, η Έλενα Μαρκοπούλου, η Νατάσα Πολυδώρου, η Κοκώ Νικήτογλου και ο έτερος της συντονιστικής επιτροπής Σπύρος Σταθάτος και του Προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά.

Πρώτη συντονιστική επιτροπή της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. στο Δήμο Ηλιούπολης
Ενημέρωση: 16-12-2022 12:11:41
Στο Δήμο Ηλιούπολης της Αθήνας συνεστήθη η πρώτη συντονιστική επιτροπή της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Καλαντίδη, Φωτεινή Σωτήρχου και Μάνο Πολυκρέτη.
Χειμερινή συνάντηση του Αλεξάνδρου Κακαβά, προέδρου της Ε.Σ.Ε. με μέλη της Λέσχης Φίλων της
Ενημέρωση: 12-12-2022 13:02:39

Στο φιλόξενο περιβάλλον του cafe Χουζούρι έλαβε χώρα η πρώτη χειμερινή συνάντηση μελών της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά. 

Εκδήλωση της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος για τα μέλη της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 29-11-2022 11:33:40

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη της Ε.Σ.Ε. και μέλη της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. και παρουσιαστή τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά δόθηκαν οι τιμητικές πλακέτες στους βραβευθέντες από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος εξαίρετους σεναριογράφους, μέλη της, Σταύρο Αβδούλο - Ειρήνη Ριτσώνη, Ρένα Ρίγγα και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. 

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, σε μια ακόμα εποικοδομητική συνάντηση με μέλη της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 21-11-2022 11:21:42

Σε άκρως φιλικό κλίμα έλαβε χώρα η συνάντηση του προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά με τα μέλη της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. στο cafe Χουζούρι του μέλους Μάριου Τζαμάκου. 

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων, σε νέα συνάντηση με μέλη της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 14-11-2022 11:03:57

Νέα εποικοδομητική και ιδιαιτέρως ευχάριστη συνάντηση μεταξύ των μελών της Λέσχης των Φίλων της Ε.Σ.Ε. και του Προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλεξάνδρου Κακαβά έλαβε στο cafe Χουζούρι.

Συνάντηση του Αλεξάνδρου Κακαβά, προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με μέλη της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 25-10-2022 11:16:39

Στο cafe ΧΟΥΖΟΥΡΙ, επί της Χατζηγιάννη Μέξη 7, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς με μέλη της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Νέα συνάντηση του Αλεξάνδρου Κακαβά, προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με μέλη της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 18-10-2022 11:18:44

Στο καλαίσθητο cafe ΧΟΥΖΟΥΡΙ, επί της Χατζηγιάννη Μέξη 7, του μέλους Μάριου Τζαμάκου έλαβε χώρα νέα συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλεξάνδρου Κακαβά με μέλη της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος συναντήθηκε με μέλη της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 11-10-2022 11:17:43

Στο φιλόξενο cafe ΧΟΥΖΟΥΡΙ, επί της Χατζηγιάννη Μέξη 7, του μέλους Μάριου Τζαμάκου συναντήθηκαν κάποια μέλη της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (φωτογραφία εξ αριστερών) o Μάνος Πολυκρέτης, o Ανέστης Πλουμής, o Μάριος Τζαμάκος, o Αλέξανδρος Κακαβάς, η Άννυ Λούλου, ο Λεωνίδας Παλάσκας, η Ελένη Ιωαννίδου και ο Αργύρης Θέος. 

Μια Λέσχη Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr