Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

 Σελίδα 1 από 13: > >>
Αλτής Γ., Αποστολάρας Φ., Μπινιάρη Π. σε νέες συνθέσεις
Ενημέρωση: 15-04-2024 13:49

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Αλτής και η κομπανία του και οι μουσικοσυνθέτες Φώτης Αποστολάρας και Πέννυ Μπινιάρη ολοκλήρωσαν την πρώτη από τις δύο sessions της κινηματογραφησης/ηχογράφησης των βραβευμένων στίχων του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Στίχου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος που διεξάγεται σε συνεργασία με τον Γιώργο Αλτή και τον εκδότη του περιοδικού "Μετρονόμος' και μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. Θανάση Συλιβό. 

Ρίκου Ε.Σ., Κιγμαλής Χρ., Κατσαρός Ν-Χ.: Νέα Συντονιστική Επιτροπή Κερκύρας
Ενημέρωση: 09-04-2024 10:06

Η νέα Συντονιστική Επιτροπή της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. στην Κέρκυρα αποτελείται από τους Ελένη-Σοφία Ρίκου, τον Χριστόδουλο Κιγμαλή και τον Νικόλα-Χρήστο Κατσαρό.

Γιαννακοπούλου Ε., Κοσκινάς Γ., Μάμαλος Ν.: Νέα Καλλιτεχνική Επιτροπή Κερκύρας
Ενημέρωση: 08-04-2024 14:09
Καλώς ορίζουμε τα μέλη της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Κερκύρας Εύη Γιαννακοπούλου, Γιώργο Κοσκινά και Νικόλαο Μάμαλο και τους ευχόμαστε άκρως δημιουργική θητεία
Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλ. Κακαβάς με τον Αθ. Συλιβό στο νέο βιβλιοπωλείο "Μετρονόμος"
Ενημέρωση: 02-04-2024 12:01

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς επισκέφθηκε το νέο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Μετρονόμος, Ζωοδόχου Πηγής 8 και Σόλωνος, του Θανάση Συλιβού προκειμένου να του ευχηθεί να γνωρίσει ημέρες δόξας και παρεμπιπτόντως να προμηθευτεί το τεύχος 83 του Μετρονόμου (Ιαν.-Μάρτιος 2024) που πέραν του CD του Πάνου Κατσιμίχα φιλοξενεί άρθρο του Αλεξάνδρου Κακαβά με θέμα τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχων που διανύει μετά από 5 επιτυχημένους χρόνους, τον 6ο χρόνο διεξαγωγής του, πάντα σε συνεργασία με τον Γιώργο Αλτή και τον Θανάση Συλιβό.

Άλκης Λεμπέσης: Άγνωστος Προβελέγγιος για την 25η Μαρτίου
Ενημέρωση: 27-03-2024 10:18

Διαβάστε ένα ακόμη ενδιαφέρον και πρωτότυπο μελέτημα τού ιστοριοδίφη Άλκη Λεμπέση, μέλους της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε., που δημοσιεύτηκε στο δημοφιλές ηλεκτρονικό περιοδικό literature με θέμα "Ποιητικές Παρελάσεις: Άγνωστος «Προβελέγγιος» για την 25η Μαρτίου". 

"Cyber Story-Περιπέτεια στο Διαδίκτυο" ένα "χρήσιμο' παιδικό βιβλίο του Μανώλη Σφακιανάκη και της Εύης Βουκελάτου
Ενημέρωση: 14-03-2024 23:37

Στο Μέγαρο Μουσικής έγινε η παρουσίαση από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική  του ιδιαιτέρως χρήσιμου βιβλίου για παιδιά και γονείς "Cyber Story-Περιπέτεια στο Διαδίκτυο" του Μανώλη Σφακιανάκη και της Εύης Βουκελάτου, σε εικονογράφηση Μαρίας Μανουρά. 

Η καθηγήτρια Μαρία Καλτσά υποδέχεται τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά, διαδικτυακά
Ενημέρωση: 14-03-2024 23:35

Η καθηγήτρια του Λυκείου Τραγαίας Νάξου Μαρία Καλτσά, μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού Νάξου της Ε.Σ.Ε. οργάνωσε ένα διαδικτυακό σεμινάριο συγγραφής σεναρίου εκ διασκευής για τις μαθήτριες του Λυκείου που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου εκ Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος που οργάνωσε η Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού Ηλιούπολης της Ε.Σ.Ε. και διεξάγεται υπό την επίβλεψη της διευθύντριας του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης Φωτεινής Σωτήρχου. 

Επιτυχημένη ημερίδα σεναρίου από τη Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. Λεβαδειάς
Ενημέρωση: 12-03-2024 10:27

Η Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Λεβαδειάς οργάνωσε με την υποστήριξη του επιμελητηρίου Βοιωτίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Λεβαδέων και της Ε.Σ.Ε. ημερίδα με θέμα "Τεχνική του εκ Διασκευής Σεναρίου" και προσκεκλημένους εισηγητές τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά και το μέλος Ηλία Φλωράκη. 

Ο Κωνσταντίνος Μπούρας ομιλητής στη τιμητική βραδιά της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών για την Ανθούλα Δανιήλ
Ενημέρωση: 06-03-2024 13:00

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών τίμησε την συγγραφέα/κριτικό Ανθούλα Δανιήλ για το έργο της.

Πέτρος Λενούδιας, νέο παιδικό θεατρικό 'ΖΟΥΝΗ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ"
Ενημέρωση: 04-03-2024 09:51

Η ‘Ζούνη το ζουζούνι’ είναι το δεύτερο θεατρικό έργο του συγγραφέα Πέτρου Λενούδια, μέλους της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2024 από τις εκδόσεις Κομνηνός. Το πρώτο του θεατρικό ‘Σουλτάνα’ που κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις Κομνηνός (Δεκέμβριος 2023), ανέβηκε για δυο σεζόν στο Θέατρο Παραμυθίας-Αλμπέρτα Τσοπανάκη

Ημερίδα Συγγραφής Σεναρίου από Α. Κακαβά και Ι. Βολιώτη στην Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών
Ενημέρωση: 01-03-2024 16:15

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Βολιώτης παρουσίασαν με ευσύνοπτο τρόπο τις βασικές αρχές τέχνης και τεχνικής συγγραφής πρωτότυπου και εκ διασκευής σεναρίου στην ημερίδα που οργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών Ελλάδος κατόπιν πρότασης της δημοσιογράφου Κατερίνας Καράμπελα, μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής Αθηνών της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

 Σελίδα 1 από 13: > >>

Μια Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr