Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

 Σελίδα 10 από 14: << < > >>
Ο Πρόεδρος του Ισοκράτη Αργύρης Θέος σας προσκαλεί στην εκδήλωση προς τιμή του Δ/ντη Φωτογραφίας Γιώργου Αρβανίτη
Ενημέρωση: 15-06-2023 10:42

Από την Φίνος Φιλμς στις ταινίες του Θ. Αγγελόπουλου κι από κει στην διεθνή καριέρα. Από το Δίλοφο Φθιώτιδας στην Αθήνα και μετά στο Παρίσι, όπου και διαμένει μόνιμα. 

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς στην παρουσίαση του βιβλίου της Βιβιάννας Γιαννούτσου
Ενημέρωση: 14-06-2023 10:12

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου της ηθοποιού και μέλους της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. Βιβιάννας Γιαννούτσου "Παρ'το και καν'το δικό σου".

Παύλος Ανδριάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Ηράκλειο Αττικής
Ενημέρωση: 12-06-2023 11:38

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Παύλος Ανδριάς, μέλος της τριμελούς Καλλιτεχνικής επιτροπής της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Ηράκλειο Αττικής, με τον συνδυασμό του Νίκου Μπαρμπούνη «Ηράκλειο Αλλιώς».

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. σε συνάντηση με μέλη της Λέσχης Φίλων Ε.Σ.Ε. Ηλιούπολης
Ενημέρωση: 12-06-2023 11:36

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς συναντήθηκε με μέλη της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. και συγκεκριμένα με την Φωτεινή Σωτήρχου μέλος της Συντονιστικής Ηλιούπολης που θα μεταγραφεί στην Καλλιτεχνική Επιτροπή προκειμένου να οργανώσει τον 2ο Σχολικό Διαγωνισμό Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος σε Σενάριο, το μέλος Μαρίνα Λαμπρινούδη, μουσικό, που προορίζεται για δεύτερο μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Λέσχης Φίλων Ε.Σ.Ε., και το μέλος Ματθαίο Αναγνωστόπουλο.

Ο Δρ Γεώργιος Κακαβάς, διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου Ελλάδος σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης "ΦΟΙΝΙΞ-ΑΓΩΝ"
Ενημέρωση: 01-06-2023 16:36

Στις 18 Μαΐου γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο η Διεθνής Ημέρα Μουσείων με θέματα που αφορούν στα μουσεία και στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς. Για το 2023 το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) έχει επιλέξει το θέμα ««Μουσεία, Αειφορία και Ποιότητα Ζωής».

Η Μαρία Μαλταμπέ, Λουίζα στο "Καμένα λουλούδια στο παρτέρι" του Ugo Betti σε σκηνοθεσία F. Minutoli στο Αλκμήνη
Ενημέρωση: 17-05-2023 10:11

«Καμένα λουλούδια στο παρτέρι» του Ugo Betti

Οι άνθρωποι είναι αλαζόνες! Δεν αρκούνται στη σκέψη πως πρόοδος σημαίνει ότι πάλι θα πεθαίνεις, απλά πιο παχύς, πιο καθαρός και πιο καλοντυμένος!

«Στροβιλίζοντας την ζωή» της Μαρίας Αγραπίδου και του Χρήστου Αρφάνη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Αρφάνη στο Studio Κυψέλης (Σπετσοπουλας 9, Αθήνα 113 61) την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 ώρα 9:00 μ.μ.
Ενημέρωση: 16-05-2023 16:23

Η θεατρική παράσταση «Στροβιλίζοντας την ζωή» είναι ένα συγκινητικό έργο για όλη την οικογένεια που μας ενθαρρύνει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και ότι μετά από αυτό ολα μπορούν να συμβούν αρκεί να το θέλουμε πραγματικά, ενώ ακόμα ότι η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα μας. 

Μελοποίηση Στίχων 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Στίχου της Ε.Σ.Ε.
Ενημέρωση: 16-05-2023 11:17

Υπό την σκηνοθετική επίβλεψη του Αλεξάνδρου Κακαβά και του Αδαμαντιου Πετρίτση ξεκίνησαν τα γυρίσματα των μελοποιηθέντων στίχων που είχαν διακριθεί στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στίχου που οργανώνουν, ετησίως, η Ε.Σ.Ε, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Αλτής και ο εκδότης του "Μετρονόμος" Θανάσης Συλιβός.

Η Σαμία συγγραφέας Έλενα Χουσνή με τον Αλέξανδρο Κακαβά, Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε., στην παρουσίαση του βιβλίου ΣΑΜΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
Ενημέρωση: 02-05-2023 10:18

Η δημόσια βιβλιοθήκη της Σάμου και ο διευθυντής της Μανώλης Πυργιώτης προέβησαν στην έκδοση ενός συλλογικού τόμου 65 διηγημάτων υπό τον τίτλο ΣΑΜΟΣ Μια μέρα.

 Σελίδα 10 από 14: << < > >>

Μια Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».



Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr