Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Λέσχη τέχνης και πολιτισμού Ε.Σ.Ε. Κηφισιάς: Ημερίδα συγγραφής σεναρίου εκ διασκευής



Ενημέρωση: 07-10-2024 13:16

Η Λέσχη Τεχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. Κηφισιάς κατόπιν πρωτοβουλίας του μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής Βάσιας Σκυλακάκη και με τη συμβολή του μέλους της Καλλιτεχνικής Επιτροπής Αλεξάνδρου Σούτσου οργάνωσαν, στη βίλα Δροσίνη, ημερίδα συγγραφής σεναρίου εκ διασκευής με εισηγητές τους σεναριογράφους Αλέξανδρο Κακαβά, Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και τον Γιάννη Βολιώτη, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρήστος Καλός έθεσε την ημερίδα υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, Ερυθραίας και Εκάλης όπως άλλωστε και η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Η ημερίδα διεξήχθη με επιτυχία στη βίλα Δροσίνη.

Στη φωτογραφία εικονίζονται η Λίλα Παπαδημητρίου, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου και μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Λέσχης, ο Γιάννης Γρηγοράκος, εκδότης της εφημερίδας Κηφισιά και μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Λέσχης, ο Σαράντης Ραυτόπουλος, σεναριογράφος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Λέσχης και ο Αλέξανδρος Κακαβάς Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.
 
Στην άλλη φωτογραφία: Οι εισηγητές Αλέξανδρος Κακαβάς και Γιάννης Βολιώτης, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε. επί το έργον
 
 


Μια Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».



Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr