Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Παύλος Ανδριάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Ηράκλειο Αττικής



Ενημέρωση: 12-06-2023 11:38

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Παύλος Ανδριάς, μέλος της τριμελούς Καλλιτεχνικής επιτροπής της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Ηράκλειο Αττικής, με τον συνδυασμό του Νίκου Μπαρμπούνη «Ηράκλειο Αλλιώς».

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πλάτανο της Αρχαίας Ολυμπίας και κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στο Ηράκλειο Αττικής.

Σπούδασε δομή-τεχνική σεναρίου και δημοσιογραφία.

Εργάζεται στο χώρο του Τύπου και παράλληλα ασχολούμαι με τη συγγραφή και το σενάριο.

Έχει εκδώσει έντεκα βιβλία και μέσα από τις «δράσεις» του τον συναντάμε σε επιμέλειες βιβλίων, οργάνωση εκδηλώσεων, παρουσίαση καλλιτεχνικών γεγονότων, συνεντεύξεις, κριτικές βιβλίων, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου είναι επικεφαλής στο site https://www.aylogyrosnews.gr,  αρθρογραφεί ως σχολιαστής στο https://www.ilialive.gr και διατηρεί την προσωπική μου σελίδα https://pavlosandrias.gr  

Είναι τακτικό μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ε.Ε.Λ), τακτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ), φίλος του Ομίλου για την UNESCO tlee και Μέλος της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

«Τα “κοινά” είναι κομμάτι του εαυτού μας και όχι προβολή και επίδειξη δύναμης. Μ’ αυτό το σκεπτικό οραματιζόμαστε ένα “Ηράκλειο Αλλιώς”, απελευθερωμένο από κάθε είδους αλαζονικές συμπεριφορές. Είμαστε εδώ για να δώσουμε αξία στην καθημερινότητά μας και πνοή σε ότι παροπλισμένο υπάρχει από το χθες της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης», δηλώνει ο ίδιος.



Μια Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».



Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr