Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Τότα ΒελησσάρηΒιογραφικό

Ονομάζομαι Τότα Βελησσάρη, κατάγομαι από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αθήνα στον τομέα του Real estate.

 Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Υπήρξα για αρκετά χρόνια μέλος στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα “Παλίρροια” στην Λάρνακα της Κύπρου με σκηνοθέτη τον Γιώργο Σοφοκλέους  και για ένα χρόνο στο Τ.Ε.Θ (Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο). Τα χρόνια που έμεινα στην Κύπρο έκανα  μαθήματα ζωγραφικής με τον Πέτρο Πτωχόπουλο και σεμινάρια αρχαιολογίας.

Ο έντεχνος λόγος είναι για μένα ένας μαγικός κόσμος και η πρώτη μου ενασχόληση ήταν το 2004 με την έκδοση του παραμυθιού “Ζουζουνομαγειρέματα” από τα Ελληνικά Γράμματα ενώ το 2009 εκδόθηκαν “Τα δέντρα των Χριστουγέννων” από τις εκδόσεις Επιφανείου.

 Ασχολούμαι επίσης με την συγγραφή σεναρίου για ταινίες μικρού μήκους και έχω παρακολουθήσει μαθήματα σκηνοθεσίας κινηματογράφου στο Μικρό πολυτεχνείο με τον Κυριάκο Χατζημηχαηλίδη  και σκηνοθεσίας θεάτρου στο θέατρο Εύπολις  και στο 92 Art. Είμαι ενεργό μέλος του Μικρού Πολυτεχνείου κι έχω κάνει σεμινάρια εικονοληψίας με τον Παναγιώτη Τσάγκα, ραδιοφώνου με τον Γιώργο Φλωράκη και στιχουργικής με τον Κώστα Φασουλά.

 Οι στίχοι μου που έχουν μελοποιηθεί και έχουν γίνει τραγούδια είναι το “Καραβάκι”, “Της τύχης τα γραμμένα’’, το ‘’ Αερικό’’, το ‘’Χάραμα μονάχο’’  σε μελοποίηση του Στυλιανού Αγακίδη και τα ‘’Μικρά μυστικά’’ σε μελοποίηση της Αρετής Κοκκίνου.Μια Λέσχη Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr