Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Γιόλα (Παναγούλα) ΑργυροπούλουΒιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάρτιο του 1962. Τέλειωσε το Λύκειο Α.Γ. Τυχοπούλου. Από το 1980-1982 φοίτησε στο  Sarasota Center Of Business Studies  ενώ το 1985 αποφοίτησε από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και άρχισε αμέσως να  δίνει συνεργασίες σε γνωστές αλλά και τοπικές  εφημερίδες , περιοδικά μόδας  καθώς και σε εξειδικευμένα έντυπα.

Επαγγελματική σχέση ζωής ανέπτυξε με τον οργανισμό Λαμπράκη και τα έντυπα , ΠΑΝΘΕΟΝ, ΓΑΜΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ καθώς και με τις εκδόσεις Πάπυρος που διατηρούσε για 20  χρόνια τη στήλη θεάτρου και βιβλίου  γράφοντας τις συνεντεύξεις του περιοδικού.

Για μικρό χρονικό διάστημα υπήρξε σύμβουλος στου Δήμου Αχαρνών σε θέματα Επικοινωνίας ενώ συνεργάστηκε με τις διαφημιστικές εταιρίες  Marad Hellas & McCann Erickson.

To 2019   εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο, «Τα 24 κλειδιά της ζωής» από τις εκδόσεις «Άπαρσις».

Δημιούργησε το πολιτιστικό ηλεκτρονικό περιοδικό Σκύλος στο Δρόμο, το οποίο κλείνοντας τον κύκλο ζωής του, μετά από μια 8ετία έδωσε τη θέση του στην  Ομάδα Τέχνης , Σκύλος στο Δρόμο που, με την αιγίδα επίσημων φορέων,  διοργανώνει συναυλίες φιλοζωικού περιεχομένου, σε όλη την Ελλάδα.

Αρθογραφεί στον ηλεκτρονικό Τύπο, γράφει στίχους, παρακολουθεί ακατάπαυστα σεμινάρια όλων των ειδών μα κατά προτίμηση ψυχολογίας  ενώ είναι μόνιμο μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ

Στο  fb εμφανίζεται καθ’ υπερβολήν ως  GiolGiolaΜια Λέσχη Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr