Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ερρίκος ΑναγνωστόπουλοςΒιογραφικό

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Λονδίνο: Ηarrow University Film and Productions (full time),  για τέσσερα χρόνια BA Film Director and Production, και Mass Popaganda (Δύο χρόνια)
Τα επόμενα 2 χρόνια συνέχισα τις σπουδές μου στο ΒΒC, Television Director and Productions με αντικείμενο σπουδών την Σκηνοθεσία της Τηλεόρασης και την Παραγωγή Τηλ/κων Προγραμμάτων (Creator,and Designer Production) , Δραματικών σειρών, Καθημερινών σειρών,(Η εκπαίδευση ήταν σε Πραγματικές Παραγωγές),καθώς και για το πρόγραμμα εκλογικών αποτελεσμάτων,οργάνωση, σχεδιασμό και προβολής αυτών στην τηλεόραση.(Election Production).
Για ένα χρόνο συνέχισα μετά τις σπουδές μου στην RAI με αντικείμενο τα Μουσικά προγράμματα (Music shows)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Η πρώτη μου δουλειά στην ΕΡΤ,ως Α΄βοηθός του Tom Fray (BBC) για την οργάνωση εκλογικών αποτελεσμάτων σε Ποσοστά % για Πρώτη φορά στην Τηλεόραση της Ελλάδας.
Συνέχισα να εργάζομαι για το Θέατρο της Δευτέρας,καθώς και στην ελεύθερη παραγωγή ως βοηθός Σκηνοθέτης.
Ως Σκηνοθέτης διαφημιστικών ντοκιμαντέρ,προβολής προϊόντων εξαγωγικών εταιρειών: Eλαίς-Φάγε-Μεβγάλ Δωδώνη-Κρι-Κρι,] με σκοπό την αγορά της ΕΕ ,ειδικά για την Αγγλία και για τα καταστήματα Harrods London.(Φάγε-Ελαίς)
Το 1990-1991 με την έλευση των Ιδιωτικών Σταθμών (Mega -Ant1), ως Σκηνοθέτης και Designer Production : 
Σε τηλεοπτικές Μουσικές εκπομπές 45΄(100επ) , καθώς και στις  δύο πρώτες Καθημερινές σειρές, Αnt1,[2500 επ].
Στο Mega: Σαν Σκηνοθέτης και Creator,and Designer  Production ,Εβδομαδιαία Δραματική σειρά 45΄ Αέρινες Σιωπές, [100επ] , Φιλοδοξίες. [900επ].
Μια Λέσχη Πολιτισμού για όλους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της αθρόας συμμετοχής πλήθους δημιουργών τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της προβαίνει στην ίδρυση της «Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος».Περισσότερα

Επικοινωνία


Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
Ίωνος Δραγούμη 14, Αθήνα 115 28
6932089819
info@senariografoi.gr